Είστε εδώ

Το νέο HR-V

Αισθανθείτε την αυτό-φορτιζόμενη Αισθανθείτε υβριδική ισχύ

 

Σχεδιασμένο σύμφωνα με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Honda, το έξυπνο, πλήρως υβριδικό σύστημα HEV επιλέγει αυτόματα μεταξύ των τριών λειτουργιών: Electric Drive, Hybrid Drive, Engine Drive. Εμπνευσμένο από την τεχνολογία της Formula 1® λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο: ο κινητήρας βενζίνης τροφοδοτεί τη γεννήτρια, παρέχοντας ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος με τη σειρά του, μεταδίδει την ενέργεια στους τροχούς – επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βέλτιστη απόδοση και μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή. Electric Drive: η ηλεκτροκίνηση προσφέρει άμεση επιτάχυνση από στάση, με τη χρήση δύο ηλεκτροκινητήρων. Hybrid Drive: η υβριδική λειτουργία χρησιμοποιεί τον κινητήρα βενζίνης και τους δύο ηλεκτροκινητήρες για να προσφέρει πολύ υψηλή απόδοση. Engine Drive: ο κινητήρας βενζίνης αναλαμβάνει τη διατήρηση υψηλότερων ταχυτήτων και βοηθά στη φόρτιση, αποθηκεύοντας την περίσσια ενέργεια στη μπαταρία για μελλοντική χρήση.

Το αυτό-φορτιζόμενο υβριδικό που θα σας συναρπάσει

Ο αποδοτικός, αυτό-φορτιζόμενος υβριδικός κινητήρας του HR-V είναι έτοιμος για κάθε αποστολή, είτε οδηγείτε στην πόλη, είτε στον αυτοκινητόδρομο. Είναι πάντα απολαυστικός, προσφέροντας εξαιρετική επιτάχυνση. Επιλέξτε μεταξύ τριών διαφορετικών λειτουργιών οδήγησης: Sport για άμεση απόκριση, Normal για ομαλή οδήγηση και Econ για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Όποια λειτουργία οδήγησης κι αν επιλέξετε, έχετε τη βεβαιότητα ότι το αυτό-φορτιζόμενο υβριδικό e:HEV θα σας οδηγήσει παντού, με χαμηλή κατανάλωση προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Αισθανθείτε τη διαφορά

Καθώς οδηγείτε, το σύστημα αναγεννητικής πέδησης (regenerative braking system) ανακτά ενέργεια και επαναφορτίζει τις μπαταρίες, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδέσετε το όχημα σε παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Για τον απόλυτο έλεγχο και μια οδηγική εμπειρία ηλεκτροκίνησης, αυξήστε την ανάκτηση ενέργειας του δικού σας HR-V επιλέγοντας τη λειτουργία Drive Mode B και προσαρμόζοντας το επίπεδο του φαινομένου επιβράδυνσης (deceleration effect) μέσω των μοχλών που έχουν τοποθετηθεί στο τιμόνι. Μεγαλύτερη άνεση με λειτουργία οδήγησης που έχει επιλεγεί από εσάς και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Το αποτέλεσμα είναι μια διασκεδαστική και ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης.