Είστε εδώ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η HONDA ΠΛΑΤΑΝΑΣ, ιδρύθηκε το 1979 και ασχολήθηκε με την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων HONDA-DAF-VOLVO.

Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των πελατών, μας οδήγησαν στην απόφαση μετά από λιγα χρόνια, να εξειδικευτούμε στο ανταλλακτικό HONDA.Με το πέρασμα των χρόνων δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο stock μεταχειρισμένων ανταλλακτικών HONDA στην χώρα μας, με εισαγωγές από Ιαπωνία αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η HONDA ΠΛΑΤΑΝΑΣ, από την δεκαετία του 90, ταύτισε το όνομά της με το αυτοκίνητο Honda, δημιουργώντας συνεργάτες σε όλα τα μέρη της χώρας μας.

Το 1994 μεταφερόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο κέντρο της Αθήνας, εμβαδού 1000μ2. 

Το 1998 οι ανάγκες τις αγοράς μας οδηγούν στην εισαγωγή καινούριων ανταλλακτικών, τα οποία επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια, καταρχήν με είδη φανοποιίας και αργότερα με ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη.

Από το 2002 και μετά ξεκινάει η εισαγωγή βελτιωτικών προιόντων, η οποία μας βρίσκει σήμερα να εισάγουμε προιόντα  από τους μεγαλύτερους βελτιωτικούς οίκους του κόσμου.

Το 2010 ξεκινάμε την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των αναρτήσεων της BC racing οι οποίες απευθύνονται σε όλους τους τύπους των αυτοκινήτων.

Τέλος το 2012 ξεκινάει η επίσημη συνεργασία, ως dealer ανταλλακτικών ,με την Honda-Mitsubishi Ελλάδος. 

Η αναζήτηση μας για επέκταση της γκάμας των προιόντων μας δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται καθημερινά και ένας από τους σκοπούς της ανανεωμένης μας σελίδας είναι να ενημερώνεστε συνεχώς για νέα προιόντα και υπηρεσίες.